Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

Ihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Tässä on joitain yleisimmistä kysymyksistä, joita tulee jatkuvasti esille.

Kuinka pääset eroon silmäpusseista?

Silmien ympärillä oleva iho on kasvojen ihon ohuin ja sisältää myös paljon verisuonia. Nesteen kerääntyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummia silmänalusia ja turvotusta – varsinkin jos emme ole nukkuneet!

Se on vanha temppu, mutta kurkun viipaleet tai jäähdytetyt kamomillateepussit väsyneiden silmien päälle voivat rauhoittaa ja vapauttaa nesteitä.

Levitä sitten henkilön silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti silmien ympärillä olevalle iholle verenkierron edistämiseksi ja turvotuksen poistamiseksi.

Turvonneet silmät voivat olla osoitus kuivumisesta tai liiallisesta suolan nauttimisesta, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä kauneushoitola kilo. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaisiin välipaloihin, joissa on vähän suolaa. Tämän pitäisi estää ongelmia.

Voitko tehdä huulet täyteläisemmät?

Täydellisiä huulia pidetään kauniina – aina. Joten ei ole mikään yllätys, että trendi kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin helppoa, koska huulesi muuttuvat ajan myötä. Ikääntyessään ne luonnollisesti ohenevat, kun taas kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, että et saa kokeilla erilaisia ​​Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja cayennepippurin tai vesipullon väärinkäytöstä. Voit tehdä huulistasi täyteläisemmän muutaman asian:

Proteiinia ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidasta ohenemista. Joten syö paljon tummia lehtivihanneksia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä kuorittuna ja kostutettuna. Varmista siis aina, että sinulla on hyviä kosmeettisia huultenhoitotuotteita ja juo paljon.

Miten puhdistat meikkisiveltimet?

Meikkisiveltimiesi pitäminen erittäin puhtaana on hyvä tapa vähentää bakteereja ja estää hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai akneen taipuvaiselle iholle. Puhdista siveltimet ja harjat shampoolla vähintään kerran viikossa.

Varo koskaan vahingoittamasta siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alhaalla, kostuta hanan alla olevat harjakset kuumalla vedellä ja hiero varovasti useita tippoja vauvashampoota tai hajutonta saippuaa poistaaksesi meikin ja lian.

Huuhtele huolellisesti ja laita puhtaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka päästä eroon sisäänkasvaneista näppylistä?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai nipistää sisäänkasvanutta näppyä – mutta vastusta pakottamista! Muutoin vain ajat infektion ja tulehduksen syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet pinttyneet näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvosi hellävaraisella puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin saavutat tämän, liota ongelma-aluetta jonkin aikaa kuuman, kostean musliiniliinan alla.

Taputtele iho kuivaksi puhdistuksen jälkeen ja levitä ohut kerros antifouling-seerumia.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *